Karhujen katselu

Karhu-Kuusamo Oy järjestää karhujen katselua Kuusamon sydämessä suurella rakkaudella eläimiä kohtaan. Viemme sinut paikalle, missä nähdään villejä karhuja niiden omassa elinympäristössään. Karhujen katselupaikkamme on Suomen pohjoisin.

Kuvauspaikallamme olevan suon keskellä on pieni lampi. Osa karhuista on erityisen innostunut uimiseen. Uivat karhut kesäyössä ovat keskikesän paras luontoesitys: parhaimmillaan tuossa muutaman aarin kokoisessa lammessa on ollut yhtä aikaa kuusi karhua uimassa.

Tarjoamme elämyksen, joka saa sinut tuntemaan itsesi osaa Suomen luontoa.

Tutustu kuvagalleriaamme.


www.karhujenkatselu.fi

Anna elämys lahjaksi!

Lahjakortti karhunkatseluun on loistava lahjaidea luonnosta pitävälle ystävällesi. Kerro lahjan saajan nimi ja lähetämme sinulle lahjakortin sähköpostiisi, josta voit tulostaa sen itse.

Katselun päivämäärää ei tarvitse lyödä lukkoon, vaan sen voi päättää myöhemmin.

Ohjeet karhunkatseluun tuleville

Vaatteiksi karhunkatseluun sopii normaalit sään mukaiset ulkoiluvarusteet. Katselurakennuksille kävellään noin 400 metriä parkkipaikalta polkua pitkin.

Vältä voimakkaiden tuoksujen ja hyttyskarkotteiden käyttöä. Tyynenä iltana ne toimivat tehokkaasti myös karhujen karkottimina!

Ota mukaan itsellesi pientä syötävää ja juotavaa karhunkatselun ajaksi.

Kiikari, kamera ja kaukoputki ovat hyviä varusteita mukaan otettavaksi.

Jos aiot ottaa kuvia karhusta pokkarikameralla, säädä etukäteen kamerasta äänet pois ja salama pois - ja tarkista, että nämä asetukset säilyvät senkin jälkeen kun olet käyttänyt kameran virran pois päältä.

Järjestelmäkameralla kuvaaville katselurakennuksissa on kuvauspenkki ja pultteja, joilla kuulapään saa penkkiin kiinni. Kojuilla on myös hernepusseja, joilla telen voi tukea.

Ota mukaan: 

  • Kamera
  • Ulkoiluvaatteet
  • Saappaat

Elämystä vailla? Ilmoittaudu karhujen katseluun.

Karhujen katselu
Karhujen kuvaus
Räätälöity tarjous
Kysyttävää?
Muu asia

Yhteystiedot

Karhu-Kuusamo Oy 
Pekka Veteläinen
+358 400 321 453
+358 400 210 681
karhu@karhukuusamo.com