Karhujen katselu

Karhu-Kuusamo järjestää karhujen katselua toukokuun alusta syyskuun loppuun Kuusamon sydämessä suurella rakkaudella eläimiä kohtaan. Viemme sinut paikalle, missä voi nähdä villejä karhuja niiden omassa elinympäristössään. Kuntilammella vierailee joka kesä emokarhuja pentuineen. Erityisesti pentujen telmiminen on mainiota seurattavaa! Illan ja yön aikana kuvauspaikalla voi vierailla toistakymmentä yksilöä. Asiantuntevat oppaamme osaavat kertoa paikalla vierailevista karhuista ja karhujen elämästä yleisemminkin. Tarjoamme elämyksen, joka saa sinut tuntemaan itsesi osaksi Suomen luontoa!

Anna elämys lahjaksi!

Lahjakortti karhunkatseluun on loistava lahjaidea luonnosta pitävälle ystävällesi. Saat lahjakortin sähköpostiisi, josta voit tulostaa sen itse. Katselun päivämäärän lahjakortin saaja voi päättää myöhemmin.

Ohjeet karhunkatseluun tuleville

Karhunkatseluun sopivat normaalit sään mukaiset ulkoiluvarusteet ja tukevat kengät.

Katselurakennuksille kävellään noin 200 metriä parkkipaikalta polkua pitkin. Katselurakennukseen on mahdollista päästä myös esteettömästi.

Vältä voimakkaiden tuoksujen ja hyttyskarkotteiden käyttöä. Tyynenä iltana ne toimivat tehokkaasti myös karhujen karkottimina!

Ota mukaan evästä ja juotavaa karhunkatselun ajaksi.

Kiikari ja kamera ovat hyviä varusteita mukaan otettavaksi, kiikareita on mahdollista myös lainata.

Jos aiot ottaa kuvia karhusta pokkarikameralla, säädä etukäteen kamerasta äänet pois ja salama pois - ja tarkista, että nämä asetukset säilyvät senkin jälkeen kun olet käyttänyt kameran virran pois päältä.

Järjestelmäkameralla kuvaaville katselurakennuksissa on kuvauspenkki ja pultteja, joilla kuulapään saa penkkiin kiinni. Kojuilla on myös hernepusseja, joilla telen voi tukea.

Ota mukaan: 

  • Kamera
  • Ulkoiluvaatteet
  • Tukevat kengät

Elämystä vailla? Ilmoittaudu karhujen katseluun.


Loading...